Investeer in de vitaliteit van uw medewerkers

3

Succesvolle bedrijven hebben managers en medewerkers die zich kunnen inspannen én ontspannen. Deze professionals krijgen meer voor elkaar in de beschikbare tijd omdat ze de juiste prioriteiten weten te stellen en overzicht hebben over hun werk. Ze zijn productiever, creatiever, flexibeler, pro-actiever, communiceren makkelijker en leveren betere prestaties.

Zij weten namelijk hoe ze de balans houden in hun leven. Bij Vitura helpen we mensen daarbij. We leren ze de natuur te gebruiken om te rusten en ontspannen, zodat ze zich op andere momenten kunnen concentreren en focussen. Daarnaast werken ze aan het verkrijgen van overzicht en het ontwikkelen van inzicht en bewustwording. Naar wens besteden ze aandacht aan het invullen van hun behoefte aan zingeving.

Investeer in de vitaliteit van uw managers en medewerkers. Uw organisatie is het meer dan waard!

Hoge eisen

Het is hard werken in onze huidige samenleving. Als werkgever stelt u –zeker in crisistijd- hoge eisen aan uw managers en medewerkers. Zij doen er alles aan om u tegemoet te komen en werken soms dag en nacht om de zo vurig gewenste resultaten te leveren. Daarbij hebben uw mensen waarschijnlijk een enorme persoonlijke drive om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en te werken aan uw carrière. Mogelijk combineren ze hun baan met een gezin, zorgen ze wellicht nog voor hun ouders én dragen ze hun steentje bij aan een maatschappelijke organisatie. Ze komen dagelijks tijd tekort en nemen eigenlijk te weinig tijd voor rust en ontspanning. Zo raken ze langzaam maar zeker uit balans en loopt u als werkgever het risico dat uw beste krachten langdurig uitvallen. Het is belangrijk om te investeren in uw medewerkers! En te ontdekken hoe zij in hun kracht komen en blijven door op het juiste moment te kiezen voor rust en ontspanning.

Vitura helpt

Vitura helpt uw managers en medewerkers graag te werken aan hun eigen vitaliteit. Indien nodig halen we hen uit de negatieve spiraal waarin ze werken en leven. Dat doen we met een aantal wetenschappelijk bewezen, preventieve en curatieve programma’s. Hierbij maken we gebruik van een in Zweden ontwikkelde methode waarin groene (buiten)ruimten en een medische multidisciplinaire benadering een belangrijke rol spelen. Deelnemers ontdekken zelf –uiteraard geholpen door professionals- wat voor hen de ideale aanpak is. Wij bieden ze de gelegenheid uit te rusten en overzicht te krijgen. Daarnaast werken ze aan het verkrijgen van overzicht en het ontwikkelen van inzicht en bewustwording. Naar wens besteden ze aandacht aan het invullen van hun behoefte aan zingeving. We gebruiken daarvoor de symboliek en de ritmes in de natuur. Uw mensen zijn te gast in een groene omgeving met speciaal aangelegde tuinen.