Investeer in de vitaliteit van uw naaste

1

Mijn naaste

Heeft uw partner of iemand anders uit uw directe omgeving last van een verstoorde (energie)balans, gebrek aan vitaliteit, aanhoudende vermoeidheid, gejaagdheid, concentratie- en/of geheugenverlies? En heeft u het idee dat hij/zij moeite heeft het overzicht te bewaren? Dan zou uw partner last kunnen hebben van een (dreigende) burn-out

Hoge eisen

Het is hard werken in onze huidige samenleving. Werkgevers stellen hoge eisen aan hun medewerkers. Zij doen er alles aan om hun werkgever tegemoet te komen en werken soms dag en nacht om de zo vurig gewenste resultaten te leveren. Daarbij hebben zij waarschijnlijk een enorme persoonlijke drive om zichzelf te ontwikkelen in hun vakgebied en te werken aan hun carrière. Mogelijk combineren ze hun baan met een gezin, zorgen ze nog voor hun ouders én dragen ze hun steentje bij aan een maatschappelijke organisatie. Ze komen dagelijks tijd tekort en nemen eigenlijk te weinig tijd voor rust en ontspanning. Zo raken ze langzaam maar zeker uit balans en lopen ze het risico om langdurig uit te vallen.

Vitura helpt

Herkent u één van uw naasten in bovenstaande? Vitura helpt deze naaste te werken aan haar of zijn vitaliteit. Indien nodig halen we uw naaste uit de negatieve spiraal waarin hij/zij werkt en leeft. Dat doen we met een aantal wetenschappelijk bewezen, preventieve en curatieve programma’s. Hierbij maken we gebruik van een in Zweden ontwikkelde methode waarin groene (buiten)ruimten en een medische multidisciplinaire benadering een belangrijke rol spelen. Deelnemers ontdekken zelf –uiteraard geholpen door professionals- wat voor hen de ideale aanpak is. Wij bieden uw naaste de gelegenheid uit te rusten en te ontspannen. Daarnaast werkt hij/zij aan het verkrijgen van overzicht en het ontwikkelen van inzicht en bewustwording. Naar wens kan aandacht besteed worden aan het invullen van behoefte aan zingeving. We gebruiken daarvoor de symboliek en de ritmes in de natuur. Uw naaste is te gast in een groene omgeving met speciaal aangelegde tuinen.