Investeer in uw vitaliteit

2

Weet u hoe u de balans houdt in uw leven? Ervaar en leer bij Vitura hoe u de natuur kunt gebruiken om te rusten en ontspannen zodat u zich op andere momenten kunt concentreren en focussen. Daarnaast werkt u aan het verkrijgen van overzicht en het ontwikkelen van inzicht en bewustwording. Naar wens besteedt u aandacht aan het invullen van uw behoefte aan zingeving.

Investeer in uw vitaliteit. U bent het meer dan waard!

Hoge eisen

Het is hard werken in onze huidige samenleving. Werkgevers stellen –zeker in crisistijd- hoge eisen aan u als manager of medewerker. U doet er alles aan om uw werkgever tegemoet te komen en u werkt soms dag en nacht om de zo vurig gewenste resultaten te leveren. Daarbij hebt u waarschijnlijk een enorme persoonlijke drive om u uzelf te ontwikkelen in uw vakgebied en te werken aan uw carrière. Mogelijk combineert u uw baan met een gezin, zorgt u wellicht nog voor uw ouders én draagt u uw steentje bij aan een maatschappelijke organisatie. U komt dagelijks tijd tekort en neemt eigenlijk te weinig tijd voor rust en ontspanning. Zo raakt u langzaam maar zeker uit balans en loopt het risico om langdurig uit te vallen. Het is belangrijk om te investeren in uzelf! En te ontdekken hoe u in uw kracht komt en blijft door op het juiste moment te kiezen voor rust en ontspanning.

Vitura helpt

Vitura helpt u graag te werken aan uw eigen vitaliteit. Indien nodig halen we u uit de negatieve spiraal waarin u werkt en leeft. Dat doen we met een aantal wetenschappelijk bewezen, preventieve en curatieve programma’s. Hierbij maken we gebruik van een in Zweden ontwikkelde methode waarin groene (buiten)ruimten en een medische multidisciplinaire benadering een belangrijke rol spelen. Deelnemers ontdekken zelf –uiteraard geholpen door professionals- wat voor hen de ideale aanpak is. Wij bieden u de gelegenheid uit te rusten en overzicht te krijgen. Daarnaast werkt u aan het verkrijgen van overzicht en het ontwikkelen van inzicht en bewustwording. Naar wens besteedt u aandacht aan het invullen van uw behoefte aan zingeving. We gebruiken daarvoor de symboliek en de ritmes in de natuur. U bent te gast in een groene omgeving met speciaal aangelegde tuinen.